ترخیص ماشین آلات اکسترودر

دستگاه اکسترودر با نازک سازی سطح انواع مواد و شکل دادن به آنها استفاده های زیادی دارد؛ از جمله مصارف آن می توان به نازک سازی ورقه های یو پی وی سی، ورقه های پروفیل و… اشاره کرد که در ادامه بیشتر به آن می پردازیم . ترخیص ماشین آلات اکسترودر از گمرک، یک فرآیند مهم به شمار رفته و توجه کردن به مراحل آن برای تاجران و بازرگانان فعال در این زمینه، از اهمیت بالایی برخوردار است. در ادامه مقاله و به توضیح انواع این دستگاه، مراحل ترخیص و قوانینی که برای این تجهیزات کاربردی اعمال شده است، می پردازیم.

واردات-ماشین-آلات-اکسترودر

واردات دستگاه های اکسترودر

 

اکسترودر cm80 و اکسترودر cm65 از جمله واردات اکسترودر دو ماردون پی وی سی هستند که برای تولید انواع محصولات پروفیل upvc و pvc مورد استفاده قرار می گیرند.از پر مصرف ترین اکسترودر در صنعت پلاستیک، اکسترودر چینی pvc کونیال cm65 است و ماشین آلات دیوار پوش پی وی سی و خط تولید دیوار پوش پی وی سی از جمله تجهیزات پرکاربرد این صنعت می باشند.نوع اکسترودر cm80 جهت تولید گرانول pvc صرفه اقتصادی دارد و از هزینه کمی برخوردار می باشد.

 

بیشترین واردات دستگاه اکسترودر از کدام کشور هاست؟

 

کشور چین در سال های اخیر پیشرفت زیادی در زمینه تولید و صادرات ماشین آلات صنعتی به کشورهای مختلف را داشته است.بعد از کشور چین سهم عمده ای از واردات ماشین آلات اکسترودر به کشور به ایتالیا، ترکیه و آلمان اختصاص دارند.داده های منتشر شده از اتاق بازرگانی و اطلاعات گمرک ایران نشان می دهد که در سال ۹۹ در بخش ماشین آلات اکسترودر جمع واردات، ارزشی معادل بیش از ۲۱ میلیون دلار داشته است.این واردات از کشورهای امارات متحده عربی، چین، اتریش، آلمان، ترکیه، تایوان، هند، انگلستان و ایتالیا انجام شده است.

 

تعرفه گمرکی جهت ترخیص اکسترودر از گمرک

 

با پیشنهاد وزارت صمت، معدن و تجارت، سود بازرگانی کالاها توسط هیئت دولت اطلاع رسانی می شود.کد تعرفه گمرکی جهت واردات ماشین آلات اکسترود در ردیف ۸۴۷۷۲۰۰۰ قرار می گیرد که افزایش تعرفه این دستگاه ها از ۱۰ درصد به ۱۵ درصد رسیده است.

 

مجوزات لازم برای ترخیص دستگاه اکسترودر از گمرک

 

یکی از مهمترین مراحل برای ترخیص به موقع کالا، اخذ مجوزات لازمه است؛ ترخیص کار معتبر و باتجربه می‌تواند بهترین راهنما و یار تاجران و بازرگانان بوده.این فرد رسمی، برای ترخیص اکسترودر از گمرک لازم است نسبت به اخذ مجوز ارزی از دفتر صنایع ماشین‌الات و تجهیزات تولید جهت تخصیص ارز اقدام کند.همچنین برای ترخیص کالاهای مستعمل و دسته دوم، اخذ مجوز فنی از کمیسیون ماده 1 سازمان توسعه تجارت، شرط است.

 

انواع دستگاه اکسترودر

 

انواع دستگاه اکسترودر اشاره شده در زیر از طریق گمرکات مختلف وارد کشورمی شوند و در خط تولید صنعت پلاستیک سازی مورد استفاده قرار می گیرند:

 

اکسترودر تک ماردونه

 

این مدل دستگاه از اجزای سیستم خوراک، جزء سیستم کنترل، سیلندر، جزء سیستم محرک و مجموعه قالب و هد تشکیل شده است.مواد اولیه ای که به شکل گرانول یا خاک نرم وارد دستگاه می شود بر اثر حرارت حاصل از گرم کننده های دستگاه گرم و پس از عبور از عمق ماردون فشرده و در نهایت از دستگاه خارج می شود.نسبت طول به قطر یکی از ویژگی های این دستگاه است و اکسترودرهای با قطر بزرگتر از سرعت خروجی بیشتری برخوردار هستند.

 

اکسترودر دو ماردونه

 

این مدل دستگاه از ظرفیت سه برابری نسبت به اکسترودر تک ماردونه برخوردار است و با نام اکسترودر ماردون دوقلو معروف می باشد.حرکت ماردون این دستگاه متفاوت است:

 

  • در دو جهت مخالف
  • در یک جهت موافق با هم
  • گاهی به شکل جفت شده یا جفت نشده هستند

 

مزایای دستگاه اکسترودر دو ماردون

 

اکستروژن دو ماردون با گذشت زمان در چندین صنعت به استاندارد تبدیل شده است زیرا مزایای بیشماری نسبت به اکستروژن تک ماردون دارد که در ادامه به برخی از آن ها خواهیم پرداخت:

  • سازگاری بیشتر در تولید و کنترل کیفیت محصول
  • افزایش بهره وری به دلیل پردازش مداوم، راه اندازی سریعتر و خاموش شدن برای تغییرات محصول، تغییر سریع و اتوماسیون پیشرفته
  • انعطاف پذیری بیشتر، با قابلیت پردازش طیف گسترده ای از مواد اولیه
  •  صرفه جویی در مصرف انرژی و آب
  • ساده و آسان بودن آن ها برای نگهداری و تمیز کردن

 

کاربرد دستگاه اکسترودر در صنعت چیست؟

 

دستگاه اکسترودر یا برش مواد مصنوعی، یک دستگاه صنعتی مهم برای ساخت محصولات از پلاستیک است و از آن برای تولید محصولات تمام‌شده و یا گرانول نو یا بازیافتی (مواد اولیه برای تولید انواع محصولات پلاستیکی) استفاده می‌شود. مواد اولیه پس از وارد شدن به دستگاه از سمت قیف مانند آن، ذوب شده و درون قالب قرار می‌گیرد. بعد از شکل‌گیری نیز برای خنک کردن محصولات از هوا، عبور از غلتک و آب سرد استفاده می‌کنند. همچنین برای بازیافت محصولات غیرقابل استفاده نیز از دستگاه زنده‌خور یا آسیابی استفاده می‌کنند  

محصولات اکسترودری

 

  1. انواع شلنگ ها
  2. آج تایر
  3. سایدوال تایر
  4. درزگیرها
  5. پروفیل ها و نوارها
  6. سیمها و کابل ها

ضرورت و اهمیت واردات و ترخیص ماشین آلات صنعتی چیست؟

 

امروزه در اغلب صنایع و کارخانجات بزرگ از دستگاه های صنعتی به منظور صرفه جویی در نیروی کار و افزایش سرعت تولید بهره می برند و با آمارگیری های دائمی سازمان ها، ترخیص ماشین آلات صنعتی از گمرک بالاترین رقم ترخیص کالا از گمرک را به خود اختصاص داده اند، به طوری که طبق نظر کارشناسان حوزه صنعت و تجارت واردات ماشین آلات صنعتی از جمله مهم ترین محموله های وارداتی شناخته می شوند و همچنین سرمایه گذاری در این زمینه از جمله تجارت های پر سود به شمار می رود.

 

مشکلات ترخیص

 

می توان گفت که واردات ماشین آلات صنعتی همان اندازه که می تواند برای شما سودهای کلان اقتصادی به همراه داشته باشد، به همان میزان نیز می تواند شما را با زیان های مالی فراوان مواجه کند، پس پیش از هرگونه اقدام در این زمینه به شما توصیه می کنیم با مراحل و روند ترخیص ماشین آلات صنعتی از گمرک و چگونگی انجام این کار به خوبی آشنا باشید یا با یک فرد متخصص در این زمینه مشورت کنید.

 

مراحل ترخیص

 

  • دریافت پرفرما و پکینگ لیست
  • اخذ مجوز ثبت سفارش بازرگانی
  • تشکیل پرونده جهت تخصیص ارز و حواله بانکی
  • ارتباط و هماهنگی با شرکت حمل و نقل بین المللی
  • دریافت اسناد حمل از شرکت های حمل و نقل بین المللی
  • تکمیل اسناد و تشکیل پرونده
  • تنظیم پیش نویس دور اظهاری
  • بررسی و تایید  توسط کارشناس فنی گمرکی و بازرگانی
  • دور اظهاری واردات
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
0 نظرات

No Comment.